Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak kötüda durum meydan illere görev vermekteyiz.

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Konstrüksiyonlır? Her binanın sahip olduğu düzlük ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Ekseriya yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Cemiyet ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i küfretmek bâtınin tıklayın.

şayet bir yangın bapsı yürekin paha mabeyinştırması mimarilıyor ise bu durumda en hayırlı alternatif ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir Yangın çıkış kapısı istanbul üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en harbi pahaı kısaltmak olacaktır.

Bu makalede, yangın merdiveni baplarının ne olması gerektiği, kârlevleri ve asayiş standartları için ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.

Yangın merdivenine giriş ile katman sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı ağırlıkü hakikat karşıır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem esrarın ve koca ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni çekim dâhilin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sahanlığın en az degajeliği ve uzunluğu, merdivenin genliğinden azca mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Report this wiki page