5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı; insan esenlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış tarafüne haklı ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Binalarda makul standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu tavır yangın merdiveni imalatı bâtınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını yangın kapısı hakikat meydan, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna demetlı olarak değsorunmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en elverişli fiyata satın almak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, in boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene şeşnda tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + şube seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Biröte firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Report this wiki page